Allt inom lås, nycklar och larm

Försäljning, installation och service

Avesta Låsservice AB:s låstekniker/larmtekniker hjälper privatpersoner och företag runt om i Avesta, Fagersta, Norberg och Hedemora- Säter med alla typer av låstjänster såsom lås, låsbyte, larm, passersystem, kameraövervakning, bilöppningar, säkerhetstjänster, besiktning och konsultering. Företaget är auktoriserat låssmedsföretag. 


I våra butiker som du hittar i Avesta, Fagersta och Hedemora finns ett brett sortiment från ledande tillverkare av lås, larm, brand och säkerhetsprodukter. Är det något speciellt du söker - kolla med oss, har vi inte det så kan vi ofta beställa hem det till er. 


Vi strävar alltid efter att utveckla och förbättra vår kunskap så att vi kan ge den bästa servicen och erbjuda de senaste produkterna och tekniken på marknaden. Vi ser till att hålla oss uppdaterade för de krav och önskemål som ställs från allmänheten, polis och försäkringsbolagen. 

Våra Tjänster

Lås - Larm - Nycklar - Bilnycklar & Startspärr - Kassaskåp - Passagekontroll - Kodlås - Porttelefon - TV-övervakning - Galler - Dörrstängare - Dörrautomatik - Dörrmontering - Låsöppning

Varumärken & Leverantörer

Avesta Låsservice AB

Vill du ha hjälp med kassaskåp, nycklar eller larm. Vår personal är kunnig och med lång erfarenhet. Vi vill ha 100% nöjda kunder därför får du alltid personlig och professionell service när du besöker någon av våra butiker.

Powered by